Werkplaats

WERKPLAATS

Wij beschikken uiteraard over een ruime werkplaats voorzien van een hefbrug en alle benodigde speciale gereedschappen waarmee ons team met veel passie alle voorkomende storingen en reparaties aan uw luchtgekoelde bolide snel en vakkundig zullen verhelpen.

Door gebruik te maken van verschillende leveranciers van onderdelen kunnen wij U altijd zeer gunstige tarieven aanbieden.

Wij kunnen op voorhand voor U een offerte op maat maken voor de te verrichte werkzaamheden, mochten de kosten toch wat hoger gaan uitpakken dan brengen wij U uiteraard van te voren op de hoogte zodat er voor U geen verassingen meer kunnen ontstaan.

Wij beschikken ook over een eigen ophaaldienst, dus kan uw luchtgekoelde niet meer uit zichzelf voortbewegen dan kunnen wij deze tegen een kleine vergoeding bij U ophalen.

U kunt bij ons in de werkplaats ook een gratis diagnose laten verrichten, deze diagnose is uiteraard ook geschikt voor de aankoop van uw nieuwe luchtgekoelde bolide, wij laten U dan uiteraard meekijken onder de brug. Wij doen deze gratis diagnose op zaterdag tussen 10.00 en 13.00.Diagnose op een doordeweekse dag doen dan geldt het gangbare uurtarief.

Voor kleine reparaties kunt U altijd even langsrijden zolang dit de klanten die een afspraak hebben niet in gedrang brengen, voor onderhoud , reparaties en Apk is het verstandig om even op voorhand een afspraak te maken.

Verkoop@zcc-vw.nl of 073 690 83 77

Tot ziens in onze werkplaats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright BNS Software